Isparta Ziraat Odası

Tarihçe

Odamız 1976 yılında Bilal Demir başkanlığında kurulmuştur.1976-1982 yılları arasında BİLAL DEMİR,1982-1989 Yılları arasında MEHMET ÇAKIR, 1989-2005 yılları arasında AHMET ÜNAL KÖKMEN, 2005-2015 Yılları arasında BAYRAM KUTLU başkanlığında hizmet vermiştir.2015 yılından itibaren Isparta Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini MUSTAHATTİN CAN SELÇUK yapmaktadır. Odamız; Atabey Merkez ve Merkez ilçesine bağlı, Kapıcak Köyü, Harmanören Köyü, İslamköy köyü, Bayat köyü’ne  Merkez İlçemize bağlı mahalleler, Deregümü köyü, Direkli Köyü, Büyük Hacılar köyü, Küçük Hacılar köyü, Sav Kasabası, Güneyce köyü, Yazısöğüt Köyü, Kayı, Darıören Köyü, Gelincik Köyü, Çobanhisar Köyü, Çünür, Aliköy Köyü, Büyükkışla Köyü, Küçükkışla Köyü, Bozanönü Köyü, Büyükgökçeli Köyü, Küçükgökçeli köyü, Yakaören köyü, Kuleönü Kasabası, Çukur Köyü, Kadılar Köyü, Darıderesi Köyü’ne hizmet vermektedir.